ZwangerFit® Training Bij Anoek

De ZwangerFit® / MamaFit® training bestaat uit actieve lessen gericht op fit worden of blijven tijdens de zwangerschap en het opbouwen van de fysieke belastbaarheid na de bevalling. In elke les komen conditietraining, krachttraining en ontspanning aan bod. Er wordt geoefend met behulp van oefenmaterialen, zoals grote ballen, gewichtjes en dynabands. Tijdens de training oefent iedereen op haar eigen niveau. Er is aandacht voor het voorkomen of verhelpen van rug- en bekkenklachten. 

 

Je kunt het gehele jaar instromen in de lessen bij elke zwangerschapsduur en vanaf 6 weken na de bevalling. Voor deelname aan de ZwangerFit® / MamaFit® training is een individuele intake verplicht middels een telefoongesprek. Deze zal in overleg worden ingepland. Er wordt gewerkt met een kwartaalkaart (zie: tarieven). Per kwartaal worden ten minste 11 trainingen gegeven. Het is niet mogelijk om gemiste lessen in te halen. De ZwangerFit® / MamaFit® training wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bij instroom in het kwartaal wordt de prijs omgerekend naar het resterende aantal weken. Bij uitstroom i.v.m. gezondheidsredenen of geboorte wordt het resterende aantal weken gecompenseerd.

 

 

 

De ZwangerFit® / MamaFit® training wordt gegeven op woensdagavond van 19.OO uur tot 2O.OO uur en zaterdagochtend van 9.OO uur tot 1O.OO uur*, in de oefenzaal van Fysiotherapie De Groote Wielen in Rosmalen: 

Gezondheidscentrum De Groote Wielen

Groote Wielenlaan 85, 5247 JA Rosmalen

 

* Per 1 oktober komen de zaterdagochtend trainingen te vervallen. Er start dan een nieuwe groep op woensdagavond van 2O.OO tot 21.OO uur.

 

Inschrijven? Download het intakeformulier:

Intakeformulier ZwangerFit®
Word – 134,2 KB
Intakeformulier MamaFit®
Word – 134,5 KB