Bekkentherapie Bij Anoek

In 2O2O heb ik de cursus 'Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap' bij Röst Therapy gevolgd. Hierna ben ik begonnen met het behandelen van vrouwen met bekkenklachten. Deze behandelingen zijn met name gericht op het verbeteren van de uitvoering van dagelijkse activiteiten en het verminderen van klachten tijdens deze activiteiten. Dit doe ik door houdings- en bewegingsadviezen en het leren aanspannen en ontspannen van de spieren rondom het bekken (incl. de bekkenbodem). Mijn kennis en ervaring heb ik uitgebreid middels het volgen van de YVLO-ZwangerFit® opleiding, welke ik in 2O21 heb afgerond. Als ZwangerFit® fysiotherapeute geef ik ook groepstraining en coaching op dit gebied. 

 

Als bekkentherapeut ben ik werkzaam bij Zorgpraktijk Flore in Waalwijk. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk:

www.zorgpraktijkflore.nl

Telefoon:  0416 - 347 353 (8.3O tot 12.OO uur)

Adres: Elzenweg 33 D, 5144 MB, Waalwijk

 

Let op: ik ben geen geregistreerd bekkenfysiotherapeute. Dit houdt in dat ik geen ernstige bekkenbodemdisfuncties (o.a. verzakking) behandel en geen inwendig onderzoek en behandeling zal doen. Voor bekkenfysiotherapie kunt u terecht bij mijn collega's Marianne Bleijenberg en Anne Dekker.